Uitleg

Heb je een vraag? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen.

“Kunst To Go” is een initiatief van SAKB KunstLokaal om de Coronatijd prettiger te maken.

Het aanbod is toegankelijk voor iedereen die een activiteit zoekt.

Er zijn verschillende soorten activiteiten en er is een aanbod voor verschillende leeftijden.

Onder de de beschrijving van de activiteit vind je het bestelformulier. De betaling loopt via Eventbrite.

De groene button gaat naar de betreffende pagina van Eventbrite. Ook zo kan je bestellen. Voor sommigen is dat makkelijker.

Na aanschaf krijg je het instructieblad of de zoomlink per e-mail.

Om een bestelling te doen bij Eventbrite heb je geen account nodig. Wij streven ernaar alle informatie per e-mail toegankelijk te maken. 

Een gratis account aanmaken bij Eventbrite heeft wel voordelen. Zo heb je je tickets en bijbehorende informatie op één plek. 

De docenten of begeleiders van de activiteiten krijgen een vergoeding voor hun inspanning. Om de kosten enigszins te beperken vragen we een kleine bijdrage van de gebruikers.

Als je met een creatieve bezigheid aan de gang gaat komt er meestal een moment dat je even niet weet hoe je verder kan of niet weet hoe je kan bereiken wat je wil. Dan is het fijn om te overleggen of advies te krijgen. Daarvoor zijn de feedbackmomenten.

Ze worden geleid door een van de docenten van SAKB KunstLokaal. In het rooster zie je welke docent wanneer een feedbackmoment heeft. Als je een gerichte vraag hebt naar aanleiding van de opdracht of instructie dan is het handig je vraag aan de docent te stellen die de activiteit bedacht heeft. Heb je een meer algemene vraag, bijvoorbeeld hoe krijg ik meer schaduw of hoe meng ik een bepaalde kleur dan kan je die vraag ook aan de andere docenten stellen.

Om je werk te bespreken kan je het fotograferen en tot een dag tevoren aan de docent mailen of door middel van schermdeling binnen zoom tonen.

Het contact vindt plaats via Zoom. Dit is gratis software voor je telefoon of computer. Je ontvangt van ons een zoomlink per e-mail. Door op het afgesproken moment daarop te klikken wordt de verbinding gemaakt.

Wil je van tevoren weten of het gaat lukken? 

stap 1: Bezoek https://zoom.us/test. Klik op “Join”.

Heb je de app nog niet klik dan op download. Kom daarna hier terug en herhaal stap 1.

Als je de materialen niet zelf hebt, dan zijn er pakketjes die je op kan halen bij de ophaalpunten. 

De meeste pakketjes zijn zo samengesteld dat ze voor meerdere opdrachten binnen een genre gebruikt kunnen worden. Voor sommige activiteiten zijn speciale pakketjes samengesteld. 

De ophaallocaties en tijden staan op de pagina Materialen.

Helaas horen we dat mensen problemen tegenkomen als ze willen bestellen. Als je om die reden niet mee kan doen vinden we dat enorm jammer. Daarom hebben we wat tips verzameld:

Hulppagina »

Kom je er niet uit of wil je tips of complimenten geven, dan horen wij dat graag! Je kunt het aan Johanna doorgeven via het formulier op de contactpagina.