Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Britt’s kinderclub – Jeroen Bosch

19 oktober 2021, 17.00 - 15 november 2021, 17.00

Activiteiten met knutsel- en tekenspullen voor kinderen van 8 – 13 jaar.

Wisselende activiteiten om met je kinderen thuis te doen.

De activiteiten zullen heel verschillend zijn en zo kan je de ene keer met lapjes bezig zijn en een andere keer met oude tijdschriften, maar misschien zijn er ook wel dingen die je buiten met je kinderen gaat doen. De opdrachten zullen steeds geïnspireerd zijn op een kunstenaar. Zo leren de kinderen niet alleen om zelf creatief bezig te zijn, maar leren zij ook nog spelenderwijs iets over kunst.

Docent: Britt van Dam

Britt’s kinderclub is voor kinderen van 8 – 13 jaar.

Britt’s kinderclub is op Zoom

Om de twee weken kan je op zaterdag tussen 15:30 en 16:30 met mij Zoomen om je werk te laten zien en vragen te stellen. Een gezellig uur over creatieve zaken voor kinderen. Kijk op het rooster van de website om je daarvoor in te schrijven.

Ik hoop dat we allemaal veel plezier zullen hebben door de activiteiten.

Britt

Bestel hier de activiteit gebaseerd op het werk van Jeroen Bosch. Je leert stap voor stap op je eigen manier fantasiedieren tekenen. Deze opdracht is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Dit heeft te maken met het filmpje waarnaar verwezen wordt. Uiteraard mogen kinderen die jonger zijn de opdracht ook proberen. Zij hebben alleen misschien meer ondersteuning nodig.

Gegevens

Begin:
19 oktober 2021, 17.00
Einde:
15 november 2021, 17.00
Evenement Categorie:
Site:
Eventbrite »

Organisator

SAKB KunstLokaal