Contact

Heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord op de pagina Uitleg. Helpt je dat niet of wil je feedback geven, dan horen wij dat graag! Je kunt het doorgeven via onderstaand formulier:  Wij waarderen je reactie. Ook via e-mail of sociale media kan je met ons in contact komen. Alvast bedankt!
  Helaas horen we dat mensen problemen tegenkomen als ze willen bestellen. Als je om die reden niet mee kan doen vinden we dat enorm jammer. Daarom hebben we wat tips verzameld:

  Hulppagina »
  SAKB KunstLokaal

  Over ons

  Al sinds 1975 is de Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) een gedegen centrum voor het opleiden in en beoefenen van de beeldende kunst. Wij bieden docenten met hoogwaardige en eigentijdse kennis de mogelijkheid deze te delen met mensen die graag beeldend bezig zijn. Zo leveren wij een bijdrage aan de culturele ontwikkeling en verrijking van de regio Amstelveen.
  Ons Aanbod

  Bij SAKB vindt je:

  Iedereen is welkom

  Van beginnend amateur tot professional

  SAKB KunstLokaal kenmerkt zich door laagdrempeligheid en voorziet in ieders behoefte door een grote variëteit aan cursussen, workshops en Open Ateliers aan te bieden.

  Voor meer informatie ga naar de website van SAKB KunstLokaal (www.sakb.nl) of kom eens langs bij ons monumentale pand op de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen.